Kasteeltuin piano concertserie

Door Kasteeltuin Culemborg

In de zomer van 2019 is er pianoconcert serie die plaatsvindt in de kasteeltuin van Culemborg. Donderdag 4 juli vindt het eerste concert plaats, waarbij pianiste Ellen Verhagen samen met de jonge talentvolle pianist Emile Nanninga (17) uit Culemborg een sfeervolle avond verzorgt met o.a. minimal music. Beleef de historische omgeving en de natuur die samensmelt met de pianoklanken omringd door het meezingen van de vogels. 

Genieten op een zelf gekozen plek in de kasteeltuin

Neem je stoel, matje of deken mee en geniet van je zelf meegebrachte hapjes, drankjes met je vrienden en/of familie. Iedereen is welkom, voor alle leeftijden toegankelijk. De volgende pianoconcerten vinden plaats op donderdag 25 juli met gastpianist Michiel Roosen en 15 augustus met een special guest.  De entree is gratis. Er wordt wel een passende  bijdrage als  tegemoetkoming in de kosten gevraagd voor dit bijzondere concert (huren van de vleugel, de musici en kasteeltuin Culemborg).

Meer informatie en Kasteelmenu bij ’t Kasteeltje

Locatie: Langemeent 11, Culemborg. Aanvang 20.00. Kasteeltuin open vanaf 19.15. 

Pianisten Emile Nanninga en Michiel Roosen zijn ook te beluisteren bij Pianowandeling Culemborg zondag 15 september. Vrijwilligers van Stichting kasteeltuin Culemborg zijn er om het een en ander te vertellen over deze mooie plek. Bij Brasserie ’t Kasteeltje is er vooraf een kasteelmenu mogelijk bij (Markt 30). Meld dit bij binnenkomst dan zorgen zij dat je op tijd bent voor het concert.

Links

www.ellenverhagen.com
www.pianoculemborg.nl
www.kasteeltuinculemborg.nl
www.brasseriehetkasteeltje.nl 

Foto’s: Huub van Beurden.